U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Lebbeke » DJ Apollo

DJ Apollo

Oktoberfeeststraat 22
9280 Lebbeke (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0477667805
Fax: -
BTW-nr: 0731.764.436
Afbeelding › DJ Apollo Zoek je een allround DJ voor een feest of event?
Ik ben te boeken voor jouw trouwfeest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, teenparty, kidsdisco, communie, ...

Al van jongsaf aan ben ik gefascineerd door muziek. Als 15-16 jarige was ik al bezig met hoe ik muziek door elkaar kon mixen. Met een paar cd-spelers, platenspelers en een mengpaneel op mijn kamer en een heleboel cd's en vinyl's was ik constant bezig met draaien van muziek. Muziek is altijd mijn passie geweest. Die passie is er nog meer gekomen tijdens het uitgaan naar discotheken zoals Illusion (met DJ's als Wout, Regi, Jan, Philip) en Highstreet (met DJ F.R.AN.K.). Ik heb er altijd van gedroomd om DJ te worden en mensen gelukkig en blij te maken met mijn muziek.

Nu ben ik 45j en met de grote steun van mijn vrouwke ga ik eindelijk deze droom waarmaken... professioneel DJ. Begin 2019 heb ik de stap gezet om enkele lessen te gaan volgen bij een professionele DJ, namelijk DJ Nick uit Wijnegem. Dankzij hem heb ik de knepen van het vak geleerd. Volgens hem zat 'het' er al altijd in, maar heeft hij mij een duwtje in de rug gegeven. Hij heeft mij geholpen tot de DJ die ik ben geworden.

Vanaf het eerste contact luister ik naar al jullie vragen en wensen om van jullie feest een absolute top-party te maken.

Niet alleen het materiaal is van enorme kwaliteit (eigen geluids- en lichtinstallatie), maar ik streef er ook naar om de beste muziek op het juiste moment te draaien zodat iedereen van een ongelofelijke avond kan genieten en niet weg te slaan is van de dansvloer, vanaf het eerste moment tot en met de laatste dans van het feest. Nummerkeuze wordt op voorhand besproken. Ook rustige achtergrondmuziek tijdens de maaltijd.

Zowel de beste muziek van de jaren 70, 80 en 90 wordt voorzien, maar ook de party hits van dit moment. Niet alleen pop, rock, party, maar ook dance en house kunnen gedraaid worden op jullie feest.

Ik beschik over een ondernemingsnummer, werk op officiële basis en betaal dus belastingen en sociale bijdragen op mijn inkomsten.

Er wordt geen BTW aangerekend, want DJ-prestaties zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW.

Ik beschik bovendien over een (verplichte) SABAM-vergunning (DJ-Licentie) om muziek vanaf PC te draaien en gebruik enkel legaal gedownloade muziekbestanden.

Volg me ook op https://www.facebook.com/djapollowieze/
Diensten: Allround DJ. De perfecte partner voor elk event, zoals huwelijk, b-day party, B2B, kinderdisco, communies, teenparty's,. .. Muziek: 70's, 80's, 90's, 00's, maar ook hedendaagse muziek. Dance & House, Pop, Top40, ....
Openingstijden:
Maandag: 17:00 - 20:00
Dinsdag: 17:00 - 20:00
Woensdag: 17:00 - 20:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 14:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 12:00

* Op deze uren kunnen afspraken gemaakt worden voor verder verloop van jullie feest.

Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy