U bent nu hier: Home » West-Vlaanderen » Roeselare » Pacific Sound Solutions BV

Pacific Sound Solutions BV

Leeuwerikstraat 31
8800 Roeselare (West-Vlaanderen)
Tel: 0494 / 78 94 47
Fax: -
BTW-nr: BE 0465128757
Afbeelding › Pacific Sound Solutions BV Staat er binnenkort een verjaardagsfeest voor de deur? Of eerder een huwelijk, jubileum of personeelsfeest? Of je wil gewoon een leuke fuif organiseren? Dan ben je bij Pacific Sound Solutions aan het juiste adres! Je kan ons namelijk inhuren op al je evenementen.
Als ultieme DJ partner verzorgen wij de muziek tot in de puntjes! En wij beperken ons niet tot 1 genre. Rock, pop, metal, electronic, RnB, Blues,... Alles wat je maar kan bedenken, laten wij door de boxen klinken. Momenteel werken wij met 5 Dj's die een eigen DJ-licentie hebben.
Ook op vlak van installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij voorzien alles wat nodig is om er een echt feest van te maken. Ambiance, plezier en tevredenheid is waar Pacific Sound Solutions voor staat!
Nieuw : Vanaf heden kun je nu ook bij ons terecht om de volledige gatering van je feest te laten organiseren door ons. Wij verzorgen u feest van A tot Z op gebied van eten aan heel scherpe democratische prijzen. Van aperitiefhapjes tot aan het dessert kun je door ons laten doen terwijl U het feest kan bijwonen. U zal dus op U eigen feest ook zelf kunnen genieten terwijl alles door ons wordt verzorgt.
Interesse? Of had u graag meer info gewenst?
Surf naar www.psswvl.be of neem gerust contact met ons op via het nummer +324 94 / 78 94 47 voor prijsoffertes of boekingen.
Diensten: Ultieme DJ partner voor alle feesten en evenementen, Vanaf heden : De volledige gatering
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 70 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy