U bent nu hier: Home » Limburg » Heusden Zolder » DJ Bjorn Pennings

DJ Bjorn Pennings

Burg. Eerdekensstraat 2
3550 Heusden Zolder (Limburg)
Tel: 0495/16 26 80
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › DJ Bjorn Pennings Geef de ambiance van uw feest in professionele handen! Met DJ Bjorn kiest u voor een totaal-pakket met een Allround DJ met jaren ervaring, en neemt u dus geen enkel risico. Bij ons geen verrassingen of teleurstellingen, met andere woorden: Ambiance verzekerd!

Reeds meer dan 15 jaar verzorgen wij trouwfeesten, jubilea, bedrijfs- en verjaardagsparty's tot in de puntjes en dit met algehele tevredenheid van onze klanten.

Onze discobar bevat een muziekbestand van meer dan 50 000 danskrakers, dit gecombineerd met een uitgebreide lichtinstallatie en een vlotte, luchtige babbel zorgt al snel voor de juiste ambiance op uw feest of evenement.

Wij zijn ook tijdens uw hele avond-feest aanwezig: Zowel de intrede, als de achtergrondmuziek tijdens het eventuele eten, als eventuele acts worden door ons ondersteund en begeleid. U staat er bij ons nooit alleen voor!

Wij werken met een All-Inclusive prijs die op voorhand besproken wordt met u, zodat u tijdig weet wat u kan verwachten en de avond zelf geen enkele zorg meer aan uw hoofd heeft: Enkel meefeesten en genieten is de boodschap!

U leest het goed: bij ons krijgt u een All-Inclusive prijs! Onze prijs staat volledig vast: Vele DJ's vragen na een bepaald uur extra's, wij doen hier niet aan mee! Onze prijs is de prijs tot het avondfeest volledig afgelopen is. Geen addertjes onder het gras, geen onverwachte kosten!

Onze basisintstallatie tot maximaal 250 personen omvat reeds alles wat u kan wensen: - Volledig afgewerkte discobar - 2 hoogkwalitatieve Mackie boxen op oorhoogte geplaatst via stands (eventueel met een extra bass-box)- 2 Lichtstatieven met oa: muziekgestuurde kleuren-Ledspots, Rood-groene Laser-floorfiller, dubbele Ledscanner, 4-dubbele Ledstraal-effecten, Stroboscoop, extra led-effecten, Discobal met richtspot en Rook/fog machine + Allround Disc-Jockey met meer dan 15 jaar ervaring.

Wij weten dat sommige feesten een uiterst specifieke voorbereiding vragen. Indien u dit wenst bent u dan ook steeds welkom bij ons om samen te overlopen waar uw specifieke wensen en aandachtspunten liggen: dit zowel wat betreft de tijdsindeling als de keuze van muziekgenres. Wij staan er dan ook op dat u uw feestelijke avond met een gerust hart kan aanvatten!

Voor info of boekingen staan wij u graag te woord.

U kan ons geheel vrijblijvend telefonisch (0495/16 26 80) of via mail (kijk op onze site ) contacteren!

Alle info op de website *www.DJBjorn.be*
Diensten: DJ Huwelijk, DJ All-round, DJ party
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy