Vind deejays door heel België


Of kom direct in contact met deejays via één e-mail!
U bent nu hier: »

Dj Oost-Vlaanderen

Hieronder vindt u een overzicht van alle deejays in Oost-Vlaanderen. Voor een overzicht van deejays per plaats in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar deejays Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met deejays om via één e-mail in contact te komen met meerdere deejays tegelijk.

1 2 3 4 5 » »»

Dj Bert

Gentsestraat 139 Ninove (Outer), 9406 Ninove (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0477/516830, Fax: -, BTW-nr: -
Dj Bert is een jonge ondernemer die zich al enkele jaren bezig houdt met
het dj'en van jubilea, verjaardagen, trouwfeesten, communies, .... Noem maar op.
Wij voorzien u niet enkel van een dj, voor verhuur van geluids- en lichtinstallaties bent u bij Dj Bert aan het goede adres.
Wij zorgen ervoor dat uw feest net dat ietsje meer is en dat uw feest er bovenuit steekt.
Zoekt u een goede allround Dj voor uw feest, fuif of evenement, aarzel dan zeker niet om hem te contacteren!
NIEUW!! Geluidsinstallatie voor live optredens
Diensten: dj, licht, geluid, verhuur lichts en geluidsmaterieel
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Dj Bert

DRT Sound & Light

Ooievaarslaan 31, 9060 Zelzate (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0496502306, Fax: -, BTW-nr: 0818-770-862
DRT Sound & Light // Verhuur van Professioneel Licht&GeluidOp zoek naar professioneel licht & geluid voor uw evenement?

DRT Sound & Light biedt u professionele kwaliteit voor een zéér scherpe prijs! Met of zonder DJ? Alles is mogelijk!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat om de wensen van onze klanten te vervullen.
Wij helpen onze klanten van begin tot eind en maken steeds een offerte op maat waardoor u nooit voor verassingen zult komen te staan.

Ons gamma bestaat uit een reeks A-merken zoals Pioneer, Ecler, Prolyte, Neutrik, ... die geheel in lijn staan met onze professionele werkwijze.
Vergeet niet dat wij steeds uiterst scherpe prijzen hanteren!

DRT Sound & Light levert ook in uw buurt!


Gewoon even informeren? Natuurlijk!
Verhuur Van Licht- & Geluidsmateriaal, DJ, DJ & Discobar
(Totaalpakket), Bedrijfsfeesten, Privéfeesten, Beursstanden, Fuiven
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › DRT Sound & Light

D.J. Dilano

Ankerstraat 91, 9100 Sint Niklaas (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0476 78 53 91, Fax: -, BTW-nr: BE 0835.400.523
Allround DJ (muziek jaren 50 tot op heden)

Verhuur DJ materiaal


Beste bezoeker,Welkom op D.J. Dilano’s website. Uw bezoek is alvast een goede stap in de richting naar een geslaagd dansfeest.

Of het nu gaat om een privé of openbaar feest voor elke danspartij kan u op mij rekenen: bedrijfs- / personeelsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, verrassingsfeest, fuif, tuinfeest, communiefeest, lentefeest, buurtfeest, kinderdisco, ...Ik ben al sinds mijn vijftiende actief bezig met muziek, beschik bijgevolg over heel wat ervaring als allround D.J. en heb een ruim gamma aan muziek, gaande van de jaren vijftig tot op heden, verscheidene genres en talen.Bovendien heb ik mijn discobar recentelijk volledig vernieuwd en uitgebreid, waardoor ik nu ook over de laatste nieuwe technologieën beschik, waaronder mobiel internet, waarmee ik tijdens het spelen van een feest steeds nagenoeg alle bestaande muziek (wereldwijd) ter mijner beschikking heb via legale kanalen zoals iTunes. Dit om nog beter aan uw verwachtingen en die van het publiek tegemoet te komen.Ook op gebied van belichting maak ik gebruik van de nieuwe LED-technologie (weinig verbruik, geen hitteontwikkeling, zeer goede lichtopbrengst).Als artiest en entertainer is het belangrijk dat je met je werk ook andere artiesten steunt, dus maak ik enkel gebruik van legaal verkregen muziek: enerzijds originele Cd’s en anderzijds legale MP3’s, aangekocht via een door S.A.B.A.M. erkende online muziekwinkel.Ik beschik dan ook over de enige echte en erkende SABAM DJ-Licentie.Ik ben een D.J. die zijn publiek heel erg goed aanvoelt en hen moeiteloos een fantastische dans- en plezieravond kan bezorgen. Amusement steeds gegarandeerd voor jong en oud!Ik stel tevens alles in het werk om, samen met u, uw dansfeest perfect te plannen en aan uw persoonlijke wensen aan te passen.

Gun uw gasten en uzelf de ultieme ontspanning: een onvergetelijke, zorgeloze dag / avond met Piscador Events en D.J. Dilano. U en uw gasten zullen er gegarandeerd nog lang van nagenieten en over praten!Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op.Met vriendelijke groeten en wellicht tot binnenkort,D.J. Dilano
Diensten: Huwelijk, Verjaardag, Bedrijfsfeest, Karaoke, Kinderdisco, Jubileum, Fuif
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › D.J. Dilano

PartyDJ: DJ, verhuur discobars, licht, geluid, karaoke en special effects

Capucienenlaan 104/9, 9300 Aalst (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0486963031, Fax: 070423211, BTW-nr: BE.0760.205.034
Professionaliteit, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Diversiteit. Onze ervaren
dj's stellen u een zeer brede waaier aan muziekgenre's voor. Ambiance, licht en geluid volgens uw wensen. We bespreken dit natuurlijk met u enige tijd voor uw fuif of feest. Ook verhuur van karaoke, AV-projectie, special effects, ...
dj, klank en licht, licht en geluid, karaoke, verhuur discobar, special
effects, geluid huren, dj apparatuur huren, dj licht huren, dj trouwfeest
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › PartyDJ: DJ, verhuur discobars, licht, geluid, karaoke en special effects

P&P's Discobar

Vondelstraat 47, 9280 Lebbeke (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0474489178, Fax: -, BTW-nr: BE0536.446.226
T'is weer voorbij die mooie zomer....,toch niet P&P's
Discobar neemt u dan ook graag mee op een muziektrip doorheen de muziek van "vroeger en nu" met de zuiderse ritmes en klanken van "Despacito,Sofia...",of verkiest u liever de Disco klanken van Abba,The Bee-Gees....,mischien toch eens swingen op de klanken van Chubby Checker,Fats Domino......,of toch nog een keertje gek doen op de geluiden van de Macarena,Cha-Cha slide...,of houdt u meer van de 90's geluiden van 2 unlimited,Dr Alban....,of verkiest u toch liever eens uit de bol te gaan op Electronic dance music (EDM) en dit op de beats van Dimitri Vegas & Like Mike,Martin Garrix....? Aan u de keuze,bij P&P's discobar passeren ze allemaal de revue. Wenst u betaalbaar,in stijl en zonder zorgen te feesten? P&P's Discobar (DJ Peter) kan u boeken,voor allerhande feesten en of party's, of het nu gaat om een Trouwfeest, Trouwparty en of fuif,
Verjaardagsfeest en of Party's, Pop-up Party ... enz
Intussen heeft Deejay Peter als ervaren All-round Deejay al heel wat feesten en Party's muzikaal verzorgd in menige feestzalen en horecazaken 'her en der in Vlaanderen' en dit (telkens met positieve reacties achteraf), daarom is (Deejay Peter) zowat van alle markten thuis en brengt hij muziek voor zowel jong als een minder jong publiek. Om ook uw feest en of party te voorzien van een 'sfeervol licht en een warm geluid' beschik ik over een eigen geluids-en lichtinstallatie, welke uiteraard moduleerbaar is en op vraag steeds kan uitgebreid worden. Om onnodige verrassingen tijdens uw feest te vermijden ben ik in orde inzake 'Sabam' en beschik ik tevens ook over een btw nummer! Om de zuiverheid en de beschikbaarheid van de gebrachte muziek op uw feest te kunnen garanderen, wordt de muziek database steeds up-to-date gehouden en 'legaal' aangekocht. P&P's Discobar stelt alles in het werk om ook van uw feest een "geslaagd feest te maken ,en worden nog kosten ,nog moeite gespaard met als doel "u en uw gasten" een muzikale en onvergetelijke avond te bezorgen,welke nog lang in het geheugen zal blijven nazinderen!!

DJ PETER geeft op elke trouwfeest, huwelijksfeest, trouwfuif, bruiloft, of welk feest dan ook het beste van zichzelf,om ook van uw feest iets moois en memorabels te maken

Daarom wordt er via een persoonlijk gesprek wat meestal en bij voorkeur plaats vind bij de klant thuis, dit alles om de juiste sfeer te kunnen creëren op uw feest.

Een muzikaal verlanglijstje bezorgt ons een goed beeld van uw verwachtingen.
Dj Peter draait muziek voor iedereen, al de klassiekers van de laatste decennia en natuurlijk de nieuwste hits in 1 aanstekelijke mix.

"Muziek wordt steeds vlot gemixt, natuurlijk bepalen jullie en uw gasten de playlist"!

Daar Dj Peter zowat van alle markten thuis is,kan u mij ook inhuren op uw bedrijfsfeest, after-work Party,tuinparty homeparty,personeelsfeest,communiefeest,pop-up party,verjaardagsfeest...enz!"

Dj Peter werkt steeds met een op voorhand vastgelegde, correcte en transparante prijs,"dus geen bijkomende verrassingen en of kosten na het feest!!!!


Dj Peter is te volgen op Facebook via volgende link

https://www.facebook.com/PenPsdiscobar.
ALL_ROUND DJ, Voor trouwfeesten,trouwparty's, verjaardagsfeesten en
party's,pensioenfeesten,bedrijfsfeesten,communiefeesten....enz
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › P&P's Discobar

SUPERHEROES

Bormte 262, 9190 Stekene (Oost-Vlaanderen)
Tel: +32 473846076, Fax: -, BTW-nr: -
DJ TEAM OF 2 PEOPLE YOUNG FRESH AND FUN, PERFECT FOR ALL YOUR EVENTS.

PLEASE VISIT OUR WEBSITE OUR CONTACT US VIA E-MAIL OR PHONE.
superheroes-dj@outlook.com or +32 473.84.60.76

THANK YOU FOR YOUR INTEREST!
All-Round:, Birthday party, Weddings, Corporate Party, formal and informal
receptions, And much much more...
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › SUPERHEROES

D'a Viper

Korenmarkt 18, 9000 Gent, 9000 Gent (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0499765323, Fax: -, BTW-nr: -
D'a Viper levert zijn diensten aan klanten omdat hij ook een eigen
installatie ter beschikking heeft en aan organisatoren van grotere evenementen. Hij is niet verbonden aan een bepaald genre, dus er bestaan geen limieten voor hem. D'a Viper houd u op de hoogte met zijn laatste statusupdates op zijn website! Contacteer ons gerust per e-mail voor meer informatie kan u ook terecht op onze pagina. Wij bespreken in een hartig gesprek, een prijs vooraf die voor beide partijen binnen het budget past.
Diensten: Fuiven, Sweet Sixteen's, Verjaardagen, Schoolfeesten, Bedrijfsfeesten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › D'a Viper

DOSDJs

Polderstraat 19, 9170 Meerdonk (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0477694806, Fax: -, BTW-nr: 0832120933
Zoekt u een goede DJ ? Met DOSDJs krijgt u er twee voor de prijs van één
! En u krijgt niet alleen de steengoede muziek van uw keuze maar ook een spetterende multimedia-show. En dat voor een gegarandeerd lage prijs (vanaf 250 euro)!
DJ voor 30/40/50-jarigen feest, DJ voor huwelijksfeest, DJ voor
personeelsfeest, wijkfeest, e.a., Volledige organisatie van uw event - met of zonder thema !, Traiteur + DJ
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › DOSDJs

ALLSOUND

Theet 76, 9220 Hamme (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0485 60 32 62, Fax: -, BTW-nr: 0889.834.844
ALLSOUND Voor al uw feesten: dj trouwfeest, huwelijk, jubileum, verjaardag,
personeelsfeest, danscafe
Diensten onbekend
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › ALLSOUND

DJ KRIS

MEERLAAN 13, 9550 Hillegem (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0497-725545, Fax: -, BTW-nr: 0886.016.113
Dj Kris, Allround Dj Services, is de beste keuze voor al je feestelijkheden
en evenementen: huwelijksfeest, galabal, bedrijfsfeest, tuinparty, homeparty, personeelsfeest, communiefeest, jubileum, verjaardagsfeest,....
Stijlvol en volledig naar je wens en met meer dan 25 jaar ervaring!
Dj Kris zorgt voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel en kijkt naar het publiek en speelt hun smaak! Ambiance verzekerd!

Dj Kris is ook te boeken als allround dj voor je fuif, swingcafé en danscafé !

Een mix van 60-70-80-90 muziek met hedendaags commercieel, dance, elektro, house, retrohouse, disco, disco nouveau, groove, funky, soul, latino, rock, the hottest R&B en ambi, maar ook op aanvraag het meer alternatieve werk. Ik pas mijn stijl aan volgens de omstandigheden en volgens de wensen van de klant!
Allround Dj, Dj voor huwelijksfeesten, trouwfuiven, verjaardagen,
jubileums, bedrijfsfeesten, events, fuiven, danscafé
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › DJ KRIS

1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Oost-Vlaanderen by JBB Media